Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 

Wie is Mensink Autoschadeherstel B.V.

Welkom op de website van Mensink Autoschadeherstel B.V. Op deze website proberen we u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van ons bedrijf, dat in de 40 jaar die wij bestaan is uitgegroeid tot één van de meest moderne schadeherstelbedrijven van de regio.

Mensink Autoschadeherstel B.V. is op 1 april 1981 opgericht door Bennie Mensink. Destijds was het bedrijf gevestigd in de schuur bij het woonhuis aan de Almeloseweg. Door de sterke groei is het bedrijf in 1992 verhuisd naar het industrieterrein aan de Nobelstraat in Tubbergen.

Al onze medewerkers zijn gekwalificeerd en werken met de nieuwste gereedschappen waardoor wij in staat zijn alle werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren,

Graag nemen wij de complete afwikkeling voor u als klant uit handen. U hoeft enkel bij ons langs te komen en de schade te melden bij uw verzekeringsmaatschappij. Wij zorgen voor de rest en hebt u nergens omkijken naar.

Als service krijgt u bij ons altijd een gratis leenauto mee tijdens het reparatieproces aan uw auto.

Wij zijn erkende hersteller voor : Noordhollandsche 1816 , Interpolis, Centraal Beheer, Avero en FBTO.

Staat uw verzekering er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten?

 
 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren